Disclaimer

Gebruikersavatar
Admin
Site Admin
Berichten: 72
Lid geworden op: 18 mar 2019, 19:34
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Disclaimer

Bericht door Admin »

Disclaimer.

Op het blogforum van Passion 2 Create verschijnen regelmatig reviews van allerlei verschillende producten. Een deel van deze producten hebben wij zelf aangeschaft, maar het gebeurt soms ook dat ik producten door bedrijven krijg toegestuurd om te testen en om er over te schrijven.

Verwijzing.
Wanneer een review wordt gepubliceerd waarin een toegestuurd product wordt besproken, zal er altijd bij worden vermeld dat wij dit product gekregen hebben. Zij het in het artikel zelf, zij het met een verwijzing naar deze pagina. Uiteraard maakt het geen verschil of wij een product krijgen toegestuurd of als wij het product zelf hebben aangeschaft: alle reviews zijn transparant en bevatten onze eerlijke en persoonlijke ervaringen en conclusies.

Altijd eerlijk.
Wij zijn ten alle tijden eerlijk naar onze lezers toe: wanneer een product (zelf aangeschaft of gekregen) minpunten heeft zal dit ook op een, uiteraard nette, manier worden vermeld in de recensie.

Bol.com partnerprogramma.
Op Passion 2 Create werk ik met het Bol partnerprogramma. Dit houdt in dat mijn links naar bol.com er iets anders uitzien dan normaal. Zo beginnen deze niet met ‘bol.com/…‘ maar beginnen deze met ‘partnerprogramma.bol.com/…..‘.
Wanneer mensen op de link klikken en daarna iets bij bol.com kopen krijg ik over het totaal uitgegeven bedrag een kleine commissie. Het maakt dan niet uit of dat je mijn gepromote artikel of uiteindelijk toch iets anders koopt: zolang je het via één van mijn partnerlinks hebt gedaan krijg ik hier een kleine commissie over. De links zijn hier en daar op het forum te vinden. Het geld wat ik hiermee verdien (gemiddeld is dit zo’n 20 euro over 4 maanden) wordt volledig besteed aan het onderhoud van Passion 2 Create.


Samenwerken met Passion 2 Create.

Reviews.
Passion 2 Create schrijft regelmatig reviews over producten. Dit zullen voornamelijk reviews over creatieve artikelen zijn, maar ook producten die binnen het beauty- en lifestyle-genre passen komen soms aan bod. Denk aan bijvoorbeeld douchegel, games, sieraden, boeken, leesboeken, stationery, kleurboeken voor volwassenen, etenswaren, haarverzorgingsproducten of make-up. Wil je graag op een leuke en eerlijke manier reclame voor je product en/of winkel maken? En past je product binnen de thema’s van Passion 2 Create? Dan kun je er voor kiezen om je product naar mij of naar één van onze recensenten op te sturen. Wij zorgen dan voor een uitgebreide recensie van het te reviewen product.

Unboxing.
Het zogeheten unboxen van pakketjes met daarin spulletjes is en wordt steeds populairder. Mensen vinden het leuk om te zien wat een blogger of vlogger ontvangt en willen vaak naar aanleiding meer weten over het product wat uitgepakt is. Een unboxing kan op dit forum in de vorm van een fotoverslag worden gepubliceerd.

Winacties & Prijsvragen.
Wil je op een originele manier aandacht vragen voor je eigen bedrijf? Dat kan! In overleg is het mogelijk om op het Passion 2 Create forum een zogeheten winactie of prijsvraag te organiseren. Bij een winactie hoeven de deelnemers vaak niet zo veel te doen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van social media (bijvoorbeeld Twitter of Facebook) om reclame te verspreiden. Bij een prijsvraag echter wordt de deelnemer daadwerkelijk creatief uitgedaagd. Je kunt zelf bedenken hoe je de winactie of prijsvraag wilt organiseren maar je kunt dit ook aan mij overlaten.

Let op: bedrijven hoeven de te verloten prijzen niet eerst naar mij toe te sturen. Deze mogen, na afloop van de winactie, direct naar de winnaar(s) worden toegestuurd. Adresgegevens vraag ik altijd op en worden vervolgens doorgestuurd.

Heb je interesse in een samenwerking met Passion 2 Create? Neem dan contact op met Sandy. Dit kan via mailadres contact@passion2create.nlPlaats reactie