Recensies

Gebruikersavatar
Admin
Site Admin
Berichten: 72
Lid geworden op: 18 mar 2019, 19:34
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Recensies

Bericht door Admin »

Op dit forum mag je recensies schrijven. Denk hierbij aan een recensie van bijvoorbeeld restaurants, Netflix series of boekrecensies. Wil je graag als recensent aan de slag? Stuur dan een privéberichtje naar een Admin. Deze zal er voor zorgen dat je de speciale rang 'recensent' onder je gebruikersnaam krijgt. Je kunt je recensies gewoon op het daarvoor bestemde prikbord publiceren.

Regels voor het plaatsen van recensies.
1.) Zorg ervoor dat je recensies aansluiten bij de thema's van Passion 2 Create. Verder dienen je recensies altijd eerlijk te worden geschreven, je mag dan ook geen recensie schrijven over artikelen die je zelf verkoopt.
2.) Je mag hier recensies plaatsen van eigen materialen, maar ook van materialen welke je van een bedrijf ontvangt. Schrijf je een recensie over een ontvangen artikel? Vermeld dit er altijd duidelijk bij in je recensie. Verwijs eventueel naar deze pagina met disclaimer (viewtopic.php?f=5&t=6) waaraan ook jij je dient te houden.
3.) Houd er rekening mee dat je je recensies niet op social media kunt delen als je ze in een privé (besloten) prikbord plaatst. Niet geregistreerde bezoekers kunnen je recensie dan namelijk niet zien. Meer uitleg over het schrijven van recensies op dit forum kun je hier terugvinden: (viewtopic.php?f=5&t=8).
4. ) Mocht je een recensie artikel hebben ontvangen via dit forum, dan ben je verplicht om de recensie ook daadwerkelijk binnen 4 weken na ontvangst te publiceren, tenzij het artikel een langere testtijd nodig heeft.

Let op.
Hoe leuk het ook lijkt, niet iedereen zal even geschikt zijn voor het schrijven van recensies. Zo moet je Nederlands goed zijn, moet je vlot en leuk kunnen schrijven en nette foto's kunnen maken voor bij je recensie. Bedrijven zullen eerder willen samenwerken met een recensent die echt goede recensies schrijft. Zorg er daarom altijd voor dat je recensies pico bello in orde zijn ;-)

Recensiematerialen naar een recensent opsturen.
Ben jij een bedrijf en wil je graag dat één van de recensenten op dit forum een recensie schrijft? Neem dan even contact op met Sandy. Dit kan via mailadres contact@passion2create.nl.
Zij zal dan contact opnemen met de desbetreffende recensent en kijken of een samenwerking mogelijk/wenselijk is.Plaats reactie