Huisregels

Gesloten
Gebruikersavatar
Admin
Site Admin
Berichten: 72
Lid geworden op: 18 mar 2019, 19:34
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Huisregels

Bericht door Admin »

Welkom op het forum van Passion 2 Create. Om het hier leuk en gezellig te houden heeft dit forum een aantal huisregels. Lees deze a.u.b goed door voordat je op het forum aan de slag gaat. Alvast Bedankt!

Registratie.
1.) Kies bij aanmelding op dit forum voor een acceptabele gebruikersnaam. Gebruikersnamen die racistisch, discriminerend of kwetsend zijn worden niet toegelaten.
2.) Per persoon mag je maximaal 3 accounts aanmaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een algemeen account, een 'anoniem' account waarmee je op Lifestyle prikborden kunt reageren of een apart blog/recensie account. Het is niet toegestaan om een account aan te maken voor meerdere gebruikers. Zogeheten 'groepsaccounts' worden verwijderd.
3.) Handig om te weten: een forum admin controleert je aanmelding en activeert je account voor je. Het kan soms een dag duren voordat je account geactiveerd is.

Avatar en Onderschrift.
Op dit forum kun je een avatar en een onderschift instellen. Let er op dat je avatar forumvriendelijk is. In verband met epilepsiegevoeligheid worden heftig knipperende avatars niet toegestaan. Onderschriften mogen enkel tekst bevatten: links en afbeeldingen worden niet toegestaan, zo houden we het forum overzichtelijk.

Foto's en Afbeeldingen.
Op dit forum kun je afbeeldingen aan je bericht toevoegen. Deze mogen maximaal 1000 x 1000 pixels groot zijn. Het is alleen toegestaan om eigen foto's of afbeeldingen aan een bericht toe te voegen, dit in verband met de auteursrechten die er op beeldmateriaal rusten. Wil je toch graag een foto of afbeelding delen? Plaats dan een link naar het origineel. Foto's waarover wij sterke twijfels hebben of deze wel echt van jouzelf zijn zullen worden verwijderd.

Forumgedrag.
1.) Op dit forum gaan we ten allen tijde respectvol met elkaar om. Pesten, manipuleren, trollen etc. wordt absoluut niet toegestaan. Spot je ergens een respectloos bericht? Meld dit dan a.u.b. bij een Admin of Moderator.
2.) Zoveel mensen, zoveel meningen. Op dit forum bieden we de ruimte voor discussie. Ben je het niet met een ander eens? Dat kan en mag, maar wees ten alle tijde netjes naar elkaar. Schelden en haatzaaierij worden niet getolereerd.
3.) Het is hier door forumleden niet toegestaan om reclame voor websites/bedrijven te verspreiden via het forum of de privéberichtenfunctie. Gebruikers kunnen een link naar hun website toevoegen in hun profiel. Links naar aanstootgevende websites worden verwijderd.
4.) In het 'Sporten & Gezondheid' forum kun je bijkletsen over onder andere aankomen of afvallen. Aanzetten tot ongezond eetgedrag wordt echter niet toegestaan.

Blogs.
Op dit forum bieden wie iedereen de ruimte om als blogger artikelen te delen. Wil je graag als blogger aan de slag? Stuur dan een privéberichtje naar een Admin. Deze zal er voor zorgen dat je de speciale rang 'blogger' onder je gebruikersnaam krijgt. Je kunt je blogartikelen gewoon op het daarvoor bestemde prikbord publiceren. Zorg ervoor dat je blogartikelen aansluiten bij de thema's van Passion 2 Create. En: houd er rekening mee dat je je blogartikelen niet op social media kunt delen als je ze in een privé (besloten) prikbord plaatst. Niet geregistreerde bezoekers kunnen je blogartikel namelijk niet zien.
Wanneer je een blog schrijft, begin de titel dan altijd met het woord BLOG. Een voorbeeld van een goede titel: BLOG: Sandy's favoriete boeken.

Recensies.
Op dit forum mag je recensies schrijven. Denk hierbij aan een recensie van bijvoorbeeld restaurants, Netflix series of boekrecensies. Wil je graag als recensent aan de slag? Stuur dan een privéberichtje naar een Admin. Deze zal er voor zorgen dat je de speciale rang 'recensent' onder je gebruikersnaam krijgt. Je kunt je recensies gewoon op het daarvoor bestemde prikbord publiceren. Zorg ervoor dat je recensies aansluiten bij de thema's van Passion 2 Create. Verder dienen recensies altijd eerlijk te worden geschreven, je mag dan ook geen recensie schrijven over artikelen die je zelf verkoopt. En: houd er rekening mee dat je je recensies niet op social media kunt delen als je ze in een privé (besloten) prikbord plaatst. Niet geregistreerde bezoekers kunnen je recensie namelijk niet zien. Meer uitleg over het schrijven van recensies op dit forum kun je hier terugvinden.
Wanneer je een recensie schrijft, begin de titel dan altijd met het woord RECENSIE of REVIEW. Een voorbeeld van een goede titel: RECENSIE: Het enige echte kleurboek voor volwassenen, BBNC Uitgevers.

Wil je als blogger of recensent aan de slag? Stuur dan een PB'tje naar Sandy, zij zal je dan de rang 'blogger' of 'recensent' geven.

En tot slot nog een handige tip: hou je niet van de roze kleur van dit forum? In je gebruikersprofiel kun je onder het kopje 'forumvoorkeuren' kiezen voor een andere kleur. Selecteer het kopje Metrolike en kies uit de kleuren blauw, bruin, groen, oranje, rood of tja... roze ;-)Gesloten