Pagina 1 van 1

Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 14 apr 2019, 12:32
door Freya
Ik ben benieuwd of er hier mensen zijn die het leuk vinden om hun huis (of een stukje daarvan) mooi in te richten, of te versieren? Ik ben zelf kleiner gaan wonen maar ik vind het heerlijk om in mijn huisje bezig te zijn. Met de middelen die ik heb versier ik het hier en probeer ik van mijn huisje echt een fijn plekje te maken.

Daarom dit topic: om je creaties te showen, maar ook om tips uit te wisselen met elkaar en natuurlijk om elkaar te inspireren <3

Ik zal beginnen. In mijn woonkamer heb ik een groene kast. Die heb ik volgezet met boeken, planten, edelstenen en andere meuk. En vind hem zo gezellig nu, haha!De groene kast heb ik ooit bij de IKEA gehaald, dat was een limited edition volgens mij. De boeken heb ik overal vandaan gescharreld. Het dikke tuinboek heb ik van mijn opa gekregen. Het plantenterrarium heb ik zelf gemaakt en de edelstenen komen ook overal vandaan. Sommigen heb ik al bijna 20 jaar. Het mandala dienblad is ook zelf gemaakt. In dit topic leg ik stap voor stap uit hoe ik hem gemaakt heb. En tot slot, de insectenposters heb ik bij de Intratuin gekregen :D

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 15 apr 2019, 16:32
door Jootje
Ziet er gezellig uit,. :D

Wel grappig jij zegt groene kast,. voor mij oogt ie blauw,. maar misschien komt het wel door de foto ;)

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 15 apr 2019, 20:13
door karinD
Wat ziet die kast er geinig uit zo!
Ik ben niet heel handig in decoreren maar ik vind het wel leuk om te doen. Ik maak altijd seizoensschaaltjes die dan 3 maanden lang mijn huis mogen opleuken. Momenteel heb ik ze natuurlijk nog niet staan, hopelijk lukt dat voor de zomer en anders pas de herfst.

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 24 apr 2019, 10:11
door MusEnSus
IMG_20190424_101114_737.jpg
Ik heb doorgaans teveel kinderrommel die alles inpakt. Toch hou ik best van decoreren. Iets minder van decoratie afstoffen ;-)
Met de verjaardagen van de kinderen ga ik "all the way." Dan maak ik ook steeds slingers in hun gekozen thema. Rara wat get dit jaar voor feestje wordt...

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 24 apr 2019, 10:26
door Freya
Owh wat leuk! Je waant je meteen in Sprookjesland, mooi gedaan Lien! Dat gaat een heel sfeervolle verjaardag worden.

@Jolanda, ja soms is ie blauw, soms meer groen. Hangt denk ik een beetje af van de lichtinval en hoe mijn ogen wel/niet meewerken op een dag. Vandaag vind ik de kast ook meer blauw.... :'-)

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 14 feb 2020, 14:44
door MusEnSus
IMG_20200214_142653_729_compress77.jpg
Ja! Er komt weer een feestje aan ♡

Re: Het decoreren/versieren van je huis

Geplaatst: 22 feb 2020, 14:40
door Kirsten
Onze muren kunnen nog wel wat versiering gebruiken. Die zijn nog behoorlijk kaal!
Nu zagen we dat je je foto's op een Hexagon vorm kunt laten drukken en die aan de muur kunt plakken. Dat lijkt ons wel leuk boven de eettafel.