Wat ben je aan het doen/heb je gedaan vandaag??

Gebruikersavatar
Sandy
Blogger & Recensent
Berichten: 435
Lid geworden op: 21 mar 2019, 09:15
Contacteer:

Re: Wat ben je aan het doen/heb je gedaan vandaag??

Bericht door Sandy » 08 jul 2019, 20:32

Na een paar (alweer, haha) drukke dagen ben ik nu het online gebeuren weer een beetje aan het bijlezen. De mailbox puilt uit, Facebook schreeuwt om een beetje aandacht en ik heb genoeg bij te lezen overal.

De afgelopen dagen waren wel weer erg gezellig. Zo vierde ik mijn 35e verjaardag en sloot ik het weekend gister af met de finale van het damesvoetbal op een groot scherm midden op de markt, samen met een boel andere mensen. Was echt keigezellig!

Vandaag een gesprek gehad bij het UWV, het probleem met het niet kunnen vinden van geschikt werkt is helaas niet opgelost, en inmiddels weet ik echt niet meer wat ik moet doen. Er wordt geadviseerd om me ziek te melden, maar dat durf ik niet meer. De vorige keer in 2012 moeten aanhoren dat ik een aansteller ben en dat de pijn tussen mijn oren zit, dat was een vreselijk vernederend gesprek, ik kan dat niet nog een keer geloof ik. Nu even laten bezinken, morgen gaan bedenken hoe ik dit nu verder moet oppakken....Verder heel erg rustigaan gedaan, aangezien ik overal spierpijnen heb ^_^

Zodirect lekker op de bank met een Netflixje (Stranger Things!) en een stukje taart erbij, die heb ik wel verdiend vind ik ;-)


"Zaldrīzes buzdari iksos daor"

Gebruikersavatar
Sandy
Blogger & Recensent
Berichten: 435
Lid geworden op: 21 mar 2019, 09:15
Contacteer:

Re: Wat ben je aan het doen/heb je gedaan vandaag??

Bericht door Sandy » 15 jul 2019, 12:14

Gistermiddag na een leuk, hectisch weekend terug thuisgekomen uit Ede. Mijn vriendin is getrouwd! Het was geweldig en ik heb echt genoten, alleen het op en neer reizen viel flink tegen. Vertraging hier, bus kwijt daar, al met al in totaal dik 7 uur onderweg geweest. Ik heb gisteravond dan ook niks meer gedaan, behalve bankhangen en vroeg naar bed gaan ;-)

Vandaag is het poetsdag, de hulp komt vanmiddag langs. Ik heb hier en daar al wat kleine klusjes gedaan dus vanavond heb ik echt weer een schoon en fris huisje. Blij mee! Tussendoor de mailbox, het forum en mijn social media checken, dat puilt weer goed uit na een weekendje offline te zijn geweest, haha.


"Zaldrīzes buzdari iksos daor"

Plaats reactie